Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Om Motorikbutikken.dk

Holdet bag Motorikbutikken.dk og Børnenes Motorikklub består af de tre motorik-entusiaster Helle, Søren og Tonni.

Søren og Tonni har i mange år beskæftiget sig med børn og motorik. Det har de gjort på Voel Skole, hvor de er motorikansvarlige, og hvor motorik er en del af skoleskemaet for alle 0-2 klasser. Det er med denne viden og erfaring, at de hver måned sammensætter inspirerende lege og øvelser til jer derhjemme, som har meldt jeres børn ind i Børnenes Motorikklub, og det er herigennem, at de har det vigtige "hands-on" kendskab til hverdagen i institutionen. Derudover er de aktive ungdomstrænere i henholdsvis fodbold og håndbold, hvor motorikken også har en særlig plads.

Helle er blæksprutten, der forsøger at have det store overblik og holde alle boldene i luften. Hun har i en lang årrække beskæftiget sig med legeredskaber til børn, og hun har derfor et godt indblik i, hvad der findes af produkter, som kan være med til at fremme og udvikle jeres børns motoriske kompetencer. Det er disse produkter, I kan finde her på vores hjemmeside Motorikbutikken.dk 

"Sammen udgør vi et godt team. Vi brænder alle 3 for motorik, og alt det, der har med motorik at gøre. Børn skal have det sjovt, de skal være aktive og udforske verden - for det er herigennem, at en rigtig vigtig læring forekommer. Vi har selv nogle skønne børn, som vi kan følge og se udvikle sig: Julie, Sebastian, Benjamin, Frederik, Olivia, Christian, Magnus og Tobias. Det er en fantastisk oplevelse :-)

Vi har startet Børnenes Motorikklub og Motorikbutikken.dk, fordi vi gerne vil bidrage med nogle konkrete og brugbare redskaber til at få motorik inddraget i institutionen, og fordi vi gerne vil hjælpe jer forældre med at give jeres børn en aktiv opvækst, så der udover computerspil og fjernsyn også er plads, og ikke mindst lyst, til leg og bevægelse derhjemme!"