Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Vamos Boksen

10011-0001

Ny

Vamos er en ny boks, der indeholder 100 aktivitetskort med ideer til god bevægelse fordelt på 4 kategorier: "Motorik", "Puls", "Styrke" og "Kvik op". Træk et kort fra boksen og følg anvisningerne - så er I i gang!

Boksen kan bruges til alle grupper af børn, unge og voksne. Med 100 forskellige aktiviteter samlet i boksen har I altid inspiration lige ved hånden.

Flere detaljer

DKK 436,25

Yderligere information

Hvad er Vamos?

Se indslag på TV2, hvor der bliver fortalt lidt om brugen af Vamosboksen: Nu kan dit barn få en 'hjerne-pause'

Hvad?
Vamos indeholder 100 aktivitetskort med hjernepauser fordelt på fire kategorier: Motorik, Puls, Styrke og Kvik op. Alle 100 aktiviteter rummer et motorisk eller bevægelsesmæssigt aspekt, der har positiv indflydelse på deltagernes trivsel, sundhed og læring.

Hvorfor?
Alle kan være med. Vamos er med til at styrke de sociale bånd og giver deltagerne en pause fra bøger, skærme og tavler, når det er tiltrængt. Vamos styrker deltagernes motivation og øger koncentrationen i forhold til det efterfølgende arbejde.

Hvordan?
Træk et kort fra boksen og følg anvisningerne – så er I i gang! De fleste af boksens aktiviteter varer mellem 3 og 1o minutter. Aktiviteterne kan dog, hvis tiden og behovet er der, forlænges. Kun ganske få af aktiviteterne kræver remedier eller forberedelse.

Hvem?
Vamos kan bruges af alle personer over 4 år. Deltagerne får medejerskab, når de involveres i både udvælgelsen og formidlingen af aktiviteterne til de andre i gruppen. Vamos kan bruges i mange sammenhænge, hvor der er grupper af mennesker samlet, der har brug for hjernepauser eller bevægelse.

Vamos i skolen
Vamos egner sig til alle klassetrin i folkeskolen. Ved at have Vamos stående i klasselokalet, har I altid inspiration til bevægelse lige ved hånden. Træk et kort, når der er behov for at højne koncentrationen og motivationen i undervisningen. Samtidig er Vamos en nem adgang til at øge mængden af bevægelse i elevernes skoledag. Vi anbefaler derfor, at hver enkelt klasse har sin egen boks stående i lokalet.

Om hjernepauser
Videnskabelige undersøgelser viser en tydelig sammenhæng mellem hjernefunktion og kroppens bevægelser. Når kroppen er inaktiv, fx når en person sidder stille, bliver hjernen også ”inaktiv”. Hjernen går i en slags dvale. Modsat vækkes hjernen, når kroppen er i bevægelse. Aktive hjernepauser får jer op af stolene, skaber fornyet energi og fokus, øger effektiviteten og skaber ny motivation.

Vision med Vamosboksen

  • At gøre bevægelse til en del af hverdagen
  • At give alle mulighed for en hjernepause efter 20-25 minutter
  • At gøre alt stillesiddende arbejde mere effektivt
  • Gemmem sjov bevægelse at øge trivslen, fællesskabsfølelsen og samarbejdet i gruppen

14 andre produkter i den samme kategori: